Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Sayın TCM, anlattığınız tam olarak böyle bir şey midir?
Sevgili akçabardak, mutfağa kuzine eşim de hep istemiştir. Güle güle kullanın, pişirdiğiniz tatlı şeyleri paylaşmayı unutmayın. Ayrıca cam balkon tohum çimlendirme açısından çok iyi olmuş, bol çimlendirmeler.
Size bir sorum olacaktı. Sümbülteberleri mutlaka sökmek gerekiyor mu? İkilemde kaldım, cevaplarsanız sevinirim. Sevgilerimle...
|
Teşekkür ederim sevgili SDurul, darısı sizin mutfağa olsun inşallah, yani insannar yaşlandıkça eskilere (özüne) dönmeyi çok özlüyor.
Bir kaç senedir hep kuzine deyip duruyordum ama bir türlü ona yer bulamıyorduk.
Bu sene balkonu kapatınca birden aklıma geliverdi, eşime dedim böyle böyle aklımdakini anlattım o da daha dünden razıymış meğer.
Dediğiniz gibi tohumlar için de çok iyi oldu, teşekkür ederim, söz bundan sonra tatlı şeyler pişirdiğimde fotoğraflarım.
Sevgili SDurul sümbülteberi ben geçen sene de sökmüştüm, bu sene de sökmek zorunda kaldım çünkü çok yavru vermiş çok iç içeydi çiçek açmaz diye düşündüm.
Sanırım en çok yavru veren sümbülteber oluyor, ya da bana öyle geldi, irileri bir saksıda topladım yavruları da ayrı bir saksıda topladım.
Ama sizin sümbülteberiniz seyrek ise, fazla yavru yapmadıysa sökmeyebilirsiniz sanırım ya da siz bilirsiniz. Sevgilerimle