View Single Post
Eski 20-08-2007, 10:12   #2090
İlkin
Ağaç Dostu

İlkin's Avatar

Giriş Tarihi: 09-07-2007
Mucip Abi ( bundan sonra böyle demek istiyorum yüksek müsadeniz ile ) çok çok geçmiş olsun. Cümlelerinizi okurken çok etkilendim doğrusu. Ben de kaç gündür sesi soluğu çıkmıyor acaba ne yapıyor diyordum sizin için.

İnsanın sağlığından daha önemli hiçbirşey olamaz bence. Sizdeki bu yaşam enerjisi, hayat sevgisi varken çok çok uzun ve sağlıklı yıllar yaşayacağınıza inanıyorum. Benim de annemin tarafında herkes şeker hastası, ben de şekeri çok seviyorum. Her kaçamak anında götürüyorum mideye Ama şu da var ki farkına vardıktan sonra dikkat ederek yaşıyorsanız çok uzun yıllar sağlıklı yaşıyorsunuz. Anneannem 80 küsür yaşında ve kendisini 18 yaşında gibi görüyor daha fazla bir yaş sayısı söylerseniz hayatınız kaymış demektir ))

Uzun lafın kısası size acil şifalar diliyorum ve dünyada çaresi bulunmaz o kadar kötü hastalıklar varken sizin ki bence hiçbirşey diyorum. Uzun ve mutlu bir ömür sizin olsun

Sevilay hanım size de derlediğiniz yazılar için çok teşekkürler. Köklendirme konusu beni de bir telaşa soktu doğrusu.

Mor Kedi siz de hoş geldiniz aramıza.

ve Hoyadag tekrar katkılarınız ve yardımlarınız için teşekkürler, tofel gerçekten zor bir sınav kolejde okurken ingilizce sınav sorularımız ordan gelirdi, ne kadar feci olduğunu iyi bilirim ama siz atlatırsınız bunu eminim. Şimdiden iyi tatiller, yokluğunuzu arayacağız doğrusu.

Çok uzun yazdım kusura bakmayın mum kardeşlerim.

İlkin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön