Öncelikle merhabalar Sn. Engin Koç Bey.
Emeklerinizi, şahane kolesiyonunuzu ve de ilgilenen herkese göstermiş olduğunuz şahane dostluk ve de bilgi paylaşımınızı canı yürekten kutluyorum.Zira bu çok sık karşılaşılan bir özveri ürünü değil

Allah sizden razı olsun, kendi adıma özellikle söylemek istiyorum ki bizler gibi yolun başında olup bilgiye aç kişiler için inanılmaz bir esin kaynağı ve de imrenilen güzel bir doğa seversiniz
Ben Rüştü; geçen yaz sonunda yani sonbaharın başlangıcında ilk profesyönel anlamda kaktüs siparişimi Aydın'daki bir üreticiye vermiş olup, farklı formlardan edinmiş olduğum bilgi ile bugüne geldim. Elimde daha yolun çok çok başında olduğumdan sadece ama sadece 25 saksı kadar dünyalar tatlısı kaktüslerim var

Elimden geldiğince bakıyor, hastalandıklarında ise araştırıp çözümü bulmaya gayret ediyorum.Hatta yukarıdaki sayfaların birinde sizin uygulamış olduğunuz tarçınlı formülle bir hasta kaktüsümü kurtarmıştım

İleride Allah nasip ederse sadece Euphorbia milii-Mammillaria-Gymno-Astrophytum-Echinopsis Oxygona türlerine yöneleceğimi düşünüyorum;umarım o günleri görebilirim.
Diyeceğim o ki, sayfaları tek tek inceleyip her yeri okuyup;hatta vermiş olduğunuz ufak ufak bilgilerin de resmini çekip not ettim bilgisayarıma ^_^ Zira değerli bilgiler, göstermiş olduğunuz mütevazi ve çok değerli ilgiden dolayı kendi adıma teşekkür ederim

Ne kadar önemli olduklarını anlatamam verdiğiniz bilgilerin.Allah size sağlık; bitkilerinizin de daha nice çiçekli günlerini görmenizi nasip etsin ...