View Single Post
Eski 20-08-2007, 00:42   #2082
Mucip Gürbüz
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hoyadag Mesajı Göster
Mucip bey, bu akşam beni böylesine müteessir eden ve tefeküre sevkeden bir haber alacağımı tahmin etmiyordum. Yüce Allahtan hastalığınıza şifa, sizlere sabır diliyorum. Bu güzel yüreğinizle hepimize örnek oldunuz, sizlere tekrar teşekkürlerimi sunarım.
Sevgili hoyadag insanlara yarının ne getireceği meçhul.Bu siteye üye olduğum zaman bunu açıklamamaya kararlıydım, 1.5 yıl oldu protezle işler yürüyor ama ayağımı kaybedeceğim belli olunca çok büyük travma yaşadım, kabulenemedim derken hastaneye bir arkadaşımın getirdiği televizyonda Metin Şentürk'ü gördüm gözleri görmeyen birisinde böyle yaşama sevinci, sımsıkı sarılma ,ve kendisiyle barışık bir insan. Kendime geldim ben dünyanın bütün güzelliklerini görüyordum bir ayağın lafı bile olmazdı,Metin beye çok şeyler borçluyum bende artık eski yaşantımdan daha farklı,kendimle barışık ve bu durumu alaya alacak kadar rahatım. Zor bir hastalık bilmeden yıllarca şekerle yaşamışım onun için tüm dostlara yaş 40 a gelmeden her yıl en az bir defa tahlil yaptırın diyorum ve senin aracılığınla geçmiş olsun dileğinde bulunan ağaçlar dostlarına sevgi ve saygılarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum.

Mucip Gürbüz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön