sn ismail kuzucu.
bu forumda ilk defa böyle bir yaklaşıma şahit oluyorum.
“solucan gübresi üretimi” diye bir başlık açıyorsunuz deneyimlerinizi aşama aşama paylaşıyorsunuz. kıymetli bir iş yapıyorsunuz. bunun beğenisi ile sizin gibi bu işe niyetlenen insanlardan biri olarak ben de tecrübelerinizden faydalanmak, soru sormak, işin başında biri olarak kendi yaşadıklarımı paylaşarak katkıda bulunayım diyorum…
o da ne ??
“yeni konu açarsanız daha iyi olur. karışıklık çıkarmayalım” gibi bir şey yazıyorsunuz.
ismail bey,
dünyanın her yerinden bir çok forumu takip ederim. kimini okur kiminde yazarım, ister çiçek böcek ister ekonomi olsun ister sanat olsun.. buralarda benim bildiğim gördüğüm, en bilgilisinden en çömezine insanlar biribirine elinden geldiğince yardımcı olur, saygı gösterir, paylaşır. “baştan başlamayalım” “sen git kendine yeni konu aç” demez.
“başa dönmek”, “karışıklık çıkarmak” gibi tabirleri neye istinaden kullanabildiğinizi normalde sorgulamam gerekir ancak buna gerek bırakmayacak kadar iştahımı kaçırdınız. diyorum ya bu dört yıldır dahil olduğum ağaçlar.net te benim için bir ilk.
neyse “sizin konunuzu” daha fazla meşgul etmeyeyim.
kalın sağlıcakla.
ek: konuyla alakasız bulduğunuz ya da konuyu dağıttığını düşündüğünüz girdi numaralarını söylerseniz silerim.
|