Arkadaşlar, ben bugün sabah yıllık iznimi kullanmak üzere Denizli'ye hareket ediyorum, bu nedenle aranıza bir süre katılamayacağım. Bu süre içinde sevgili Cezzar ve Hafize hanım isteklerinizi listeye eklemeye devam edecekler.
Ancak Cezzar şu anda Hollanda'da yerleşmekle meşgul olduğundan aramıza pek katılamıyor, bu durumda bütün yük Hafize hanımın üzerine kalacak. Kendisini fazla yormamak için, arkadaşların isteklerini listeye sorunsuz bir şekilde ekleyebilecek en azından bir gönüllü arkadaş bekliyoruz.
Takvim konusuna gelince, arkadaşlarda uygun görürlerse ben derim ki: 5 Eylül'e kadar listemiz isteklere açık olsun. 5 Eylül'den sonra ben istekte bulunan herbir arkadaşıma özelden birer onay maili atacağım. Onaylama için 5 gün süre tanıyalım. 11 eylül tarihinde onaylanmış tüm listenin siparişini ben online olarak veya Cezzar tarafından bizzat verelim. Bundan sonrası kolay, çelikler elime ulaştıktan sonra en kısa sürede onay mailinin içeriğinde gelecek olan iletişim adresine gönderirim.
Gönderi sırasında çeliklerin zarar görmemesi için uzakdoğudan bana geldiği şekilde, köpükten doldurma malzemesi kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde herkes sağsalim çeliklerine kavuşacaktır.
|