View Single Post
Eski 15-02-2016, 13:54   #182
evdeçiçek
Ağaç Dostu
 
evdeçiçek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-07-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 957
Arkadaşlar ...

Iııım... şey... nerden başlasam acaba

Herşey çok güzeldi. Benden bu kadar.... dersem inanmazsınız

Pazar sabahı heyecanla uyanıp can arkadaşımız sn.loveforlife'ı karşılamak için otogara geçtim. Oz26 bizi aldı ve evine kahvaltıya götürdü. Değerli eşi bize öyle bir kahvaltı hazırlamıştı ki kuş sütü eksik. Sofradan ziyade samimiyetleri o kadar iyi ki; sanki kırk yıldır arkadaşmışız gibi o kadar rahat bir ortamdı. Ne kadar anlatsam kelimeler yetmez.

Sonrasında toplantı mekanına geldik. Sn.Aleydi bizi karşılarken misafir karşılama heyecanı yüzünden okunuyordu.

Beni gören sn.Üzüm ;

- Aaaa sen ne kadar değişmişsin, tanıyamadım seni diyince, şaşırdım. Sanırım İstanbul toplantılarında görüştük diye düşündüm. Ama bozuntuya vermedim. Meğersem beni sn.ozz26 ile karıştırmış. Neyse durumu toparladık.

Ama çok samimi söylüyorum sn.üzüm çok kibar ve çok cana yakın, yüzünden gülümseme hiç eksik olmuyor. İyiki de tanışma fırsatımız olmuş.

Sn.Sabihas, mozen ve değerli eşi sizlerle sohbet etmek çok iyi geldi. İyiki ağaçlar net varda sizleri tanıma fırsatımız oldu.

Sn.loveforlife çekiliş için kağıt getirdi çektiğimiz kağıtlar boş çıkınca bu ne dedik. Bir de ne görelim güzelim amaryllisi kucaklamış "çekilişte bana çıktı" diye geliyor. Bence sen bu çekilişe hile karıştırdın.

Şaka şaka.! bence o toplantıda en iyi hediyeyi sen hakediyordun. Çekiliş olmasa da o çiçek senin hakkındı.

Neyse devam edelim.

Toplantının en minik katılımcısı Sn.Ozz26 nın yakışıklı oğlu Güneş'ti. Bir süre sonra sn.Muda'nın oğlu gelince daha da şen oldular.

Ağaçlar net toplantısı olurda paylaşım olmaz mı?. Masada neler vardı neler. İçimdeki bitki deliliğini bastırabilmek için toplantı masasının yanına gidince ellerimi arkaya koydum ki birşey almayayım. Ama yine de bir kaç çelik aldım.

Toplantıdaki ikramlar, hediyeler, paylaşımlardan sonra Balmumu Heykel Müzesine gittik. Sn.Müjgan YILMAZ ile birlikte çıkışa gelince çıkmayıp bir daha başa döndük

Müze çıkışında kahve molası sonrasında çi börek sefası ve dönüş.

Toplantıda emeği geçen ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel ve harika bir gündü.

Bu arada hiç resim çekmedim. Çünkü sohbet etmek daha güzeldi.


Düzenleyen evdeçiçek : 16-02-2016 saat 11:03
evdeçiçek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön