View Single Post
Eski 15-02-2016, 12:16   #177
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Öncelikle Bu dostluğun kurulmasına ve Eskişehir toplantısını düzenlememize izin veren Sn malina'ya ve yöneticilere teşekkür etmek istiyorum.

Sevgili Güler hanıma buyurun gelin dediğimizde bende geliyorum demeseydi, bu kadar yoğun ve çoşkulu bir katılım olmazdı. Ben bir fikri öne attım sadece. Çok erken bir saatte yola çıktınız, trafiğin sıkışmasına geç gitmenize üzüldüm. Çok yoruldunuz, ayaklarınıza sağlık.

Güler hanım yoldan geldi. Benimle birlikte hep ayaktaydı, servisleri yaptı, bitki paylaşımını yaptı, bir kere daha hayran kaldım enerjinize.Yaptıklarınız hangi birine teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Hediyelerimin açmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Oğuz bey, Kendilerini tanıdığıma çok mutlu oldum. İki güzel insan birbirlerini bulmuşlar. Tekrar görüşmeyi, yine gelmenizi çok isterim. Saygı ve selamlar.

Sn Osman45 ve Sumru hanım İnanılmaz tatlı insanlarınız, sizi tanıdığım için çok mutlu oldum. O tatlı sohbetinizle pozitif enerji kaynağım oldunuz. Yine Eskişehir'e gelmenizi ve sizleri tekrar görmeyi, sohbet etmeyi çok isterim.İkramınız için teşekkür ederim. Sumru hanıma selamlar.

Hozat hocam cansınız, Sumru hanımla sürekli yorulduğum için endişelendirler sürekli. Bal mumu müzesine yetişebildiğimiz için çok mutluyum. Nazik Bodrum davetiniz içinde teşekkür ederim. Umarım yine görüşürüz.

Müjgan Yılmaz hanım basit çalışmalarımla ilgilendiğiniz için beni onure ettiniz. Sıcakkanlı yaklaşımınızla pozitif bir enerji verdiniz. Yeniden görüşmeyi umuyorum.

Sevgili evdeçiçek, hep güler yüzlü ve samimiydiniz, ayağınıza sağlık, umarım diğer toplantılarda daha çok sohbet etme imkanımız olur.

Sevgili Loveforlife, öyle güzel anlatmışsınız toplantıyı, gerçekten çok keyifliydi sizi yakından tanımak. Güzel hediyeleriniz için teşekkür ederim. Güler yüzünüz ve içtenliğiniz için. Umarım yine görüşürüz.

İstanbul Grubuna tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Samimi ve içten yaklaşımınızla çok rahatladım. Her şey çok eğlenceli ve keyifli oldu. Sizlerden ayrılmak istemedim. Sevgili Güler hanım lütfen sık sık geziler düzenleyelim. Ben İstanbul grubuyla her yere varım.

Toplantı fikri benden çıktığı için ben hep ön planda oldum. Biz toplantıyı sevgili Üzüm'le birlikte organize ettik. İlk andan itibaren pek çok şeyi kendisi üstlendi. Günde 2_3 kere telefon konuşması yaptık. Tecrübelerini bana aktardı. Benim kadar heyecanlı bir o kadarda müşfikti. Çok teşekkür ediyorum. Görüşmelerimiz yine devam edecek.

Mustafa Kurtuluş bey, komşum. Evlerimizin arasında bir kaç sokak ve forum sayesinde karşılaştık. Beni kırmayıp geldiğiz için çok teşekkür ederim. Çok zarifler kendisi Eskişehir'mizin met helvasını ikram ettiler. Biz yine görüşürüz, eşinize selamlar.

Sevgili Sabihas hanım Eskişehir hatırası bir hediye takdim ettiler. Tanıştığımıza memnun oldum. Katkılarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Sevgili mozen ve eşi hanımefendiye güler yüzlü ve içtenlikleri için teşekkür ediyorum. Sn mozen de geç saatlere kadar bizi yalnız bırakmadı.

Oz26 ve ailesi minicik oğullarıyla geç saatlere kadar bizimle kaldılar. Hediyeler için çok teşekkür ederim. Semra hanım çok yoruldunuz, elinize emeğinize sağlık. Güneş bir an olsun loveforlife ablasından ayrılmak istemedi. Kim bu kadar tatlı bir abladan ayrılmak ister ki. Görüşmek üzere selamlar.

İbrahimes bende çok acemi bir organizatör olarak girdim gruba. Bütün açıklarım kapatıldı. Herkes bir şeyin ucundan tuttu ve bu çok keyifli buluşma gerçekleşti. Çok mutlu oldum tanıdığıma, iyi niyetiniz ve içtenliğiniz yüzünüze yansımış. kızını öpün, eşinize selamlar. En kısa sürede yine görürüşüz.

Sn Muda nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum size ve sevgili eşinize. Önce ellerinize sağlık nefis bir tatlı için. Bir kamyon bitkiyle gelmişlerdi. Hem yoldan geldiniz, hem gelir gelmez dağıtım masasına geçtiniz. Terlettik sizi, emeğinize sağlık. Çok memnun oldum. Eskişehir'e geldiğinizde beklerim. Eşinize selamlar.

Toplantıyla ilgilenen beğeni ve yorumlarıyla destek olan sevgili ağaçlar net üyeleri arkadaşlarım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Biliyorum pek çoğunuz iş ve mesafe yüzünden toplantıya çok istediğiniz halde katılamadınız. Gönlünüz bizimleydi, bizimde sizinle. 2 Nisan' da İstanbul'da olmayı çok istiyorum. Umarım orada daha büyük bir buluşmada hep birlikte oluruz.

Bana ve eşime gelince, eve gelen misafirim kadar ilgilenemedim. Bizde kim gelirse gelsin mutlaka sofra açılır. Hala bu adetimiz devam eder. Biraz buruğum yapamadıklarım için. Siz harika insanları tanıdığım için çok mutluyum. Saygılarımla.

Not :Cymbelinda tatlımı tatlı bir bayan, yüz yüze görüşemedik. Telefonda sohbet edebildik. O kadar hassas ve zarifler ki. Yoğun iş trafiği olduğundan dolayı toplantıya katılamadılar.Bize onlarca bitki çeliği gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede görüşmek ümidiyle. Neler yoktu ki onlarca muhtelif renklerde sardunya çelikleri, begonya, klanchoe, menekşe neler neler.

Düzenleyen aleydi : 18-02-2016 saat 11:55
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön