Konuya hepinizin ilgi göstermesi, mesaj yazmanız hatta bu sektörde çalışanlanların aydınlatıcı mesajlarını okumak hoşuma gidiyor.
Evet kötü bir olayla karşılaştım ama sanırım üzerime düşen vazifeyi de yaptım. Şimdi yapmam gerekenin firmanın bana vereceği cevabı beklemek olduğunu düşünüyorum. Gelen cevaptan tatmin olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum olmadığım takdirde başka yolların da olduğunu biliyorum.
Bu sütü hepimiz kullanıyoruz, hepimizin sağlığı mühim ancak şu anda konuyu dallandırılıp fazla uzatmadan gelecek açıklamayı beklemekteyim.
Sayın bahaes26, bu sektör hakkında bilginiz olduğunu tahmin etmiştim. Demişsiniz ki " Fotoğrafa tekrar tekrar baktım hayvan dişine çok benzemekle birlikte kesinlikle değil.Süt paketi 7 kattan oluşur bu katmanların birleşiminde özel aralıklar vardır.Sizin paketiniz markete gelene kadar kuvvetle muhtemel bir darbeye maruz kalmış olabilir,bu dediğim katmanlar zarar gördüyse kılcal bir hasardan hava alıp bakteri girişi olmuştur.Bu oluşum dışarıdan giren bir bakterinin yol açtığı bozulmadır diye düşünüyorum."
Yani, süt hava almıştır.
Pekii, bu durumda sütte kesilme, bozulma olmaz mıydı? Paketleme tarihi onbirinci ay, açılmış sütler için buzdolabında iki günden fazla bekletmeyin der.
Ben sütü açıp boşalttığımda bir kesilme yoktu, koku var mıydı yok muydu pek hatırlamıyorum ama boşaltımı çok rahattı.