View Single Post
Eski 12-02-2016, 20:55   #14
bahaes26
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-05-2015
Siz doğru olanı yapmışsınız.Tebrik ederim.Bir dönem ilgili firmada çalışmıştım.İnanın hijyen konusunda çok hassas bir firmadır.Çalışanlar için söylüyorum bir gün giyilen iş elbisesini ertesi gün giymeniz mümkün değildir.Hep sterildir.Zaten siz sütü göremezsiniz,sadece 10 dk bir üretimden alınan paketler laboratuvara gider ve mikrobiyolojik teste tabi tutulurken görmeniz mümkündür.
Burada firma ayırt etmeden yorum yapıyorum diğer firmalarda da durumun aynı olduğunu biliyorum ancak şunu söyleyebilirim,ilgili firma süt işleme makinalarının ömrü dolmadan yenisini sipariş eder.Sürekli teknoji takip edilir ve yenilenme süreklidir.
Fotoğrafa tekrar tekrar baktım hayvan dişine çok benzemekle birlikte kesinlikle değil.Süt paketi 7 kattan oluşur bu katmanların birleşiminde özel aralıklar vardır.Sizin paketiniz markete gelene kadar kuvvetle muhtemel bir darbeye maruz kalmış olabilir,bu dediğim katmanlar zarar gördüyse kılcal bir hasardan hava alıp bakteri girişi olmuştur.Bu oluşum dışarıdan giren bir bakterinin yol açtığı bozulmadır diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun.

bahaes26 Çevrimdışı   Başa Dön