View Single Post
Eski 12-02-2016, 08:32   #6
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sayın Fatih Şengül ve bahaes26 nın mesajlarındaki bilgiler için teşekkür ederim.
Sayın bahaes26 nın yazdıklarını Pınar süt'ten gelen her iki arkadaş da söylediler. Yukarıdaki mesajlarımda yazdım ya; bırakın elle dokunmayı işlemler sırasında gözle bile göremezsiniz dediler.
Kutu ve içinden çıkan meteryallari alıp gittiler şimdi onların açıklamalarını bekliyorum.

Arkadaşlar kutu içinden çıkanları ellemedim , görüntüleri çok kötü ve mide bulandırıcıydı sert olmadıklarını düşünüyorum çünkü çatalın ucu ile kolayça şekle geliyorlardı.

Sayın sinbaş'ın yazdığı gibi " bir dişçiye veya bir veteriner hekime götürseydiniz" davranmak da hoş olmazdı. Karşıda kocaman tanınmış bir firma Pınar Süt'e ilk etapta müracaat etmek, cevap istemek varken. Eğer şikayetimiz ile ilgilenmemiş, kulak arkası etmiş olsalardı daha başka yollara baş vururduk ama ilk mercii Pınar süt olmalıydı.

Gelenlerin incelemesinde bunun asla bir hayvan dişi olmadığını muhtemelen sütün kutu dikişi sırasında aldığı havadan dolayı değişim göstermesi olabileceği söylediler. Ama bu durumda sütte bozulma olmaz mıydı, süt kesilmez miydi, üretim tarihi onbirinci ay.
Açılmış kutu sütleri bile buz dolabında en çok iki gün tutun diye söylüyorlar.

İnanıyorum ki biz doğru davranışta bulunduk, haklı şikâyetimizi doğru yere yaptık, onlar da kendilerine yakışır davranışta bulunup ilgilendiler, numuneleri alıp hemen inceleyeceklerini ve en kısa zamanda bize bilgi vereceklerini söyleyip, özür dilediler.

Şimdi onlardan gelecek cevabı bekliyoruz.

(Bu arada malina başlığı değiştirmiş, teşekkürler daha iyi olmuş)

Düzenleyen Güler : 13-02-2016 saat 19:27
Güler Çevrimdışı   Başa Dön