View Single Post
Eski 11-02-2016, 22:18   #2609
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ablacım bu aralar siteye giriyorum, bakamıyorum. Nasılsın, sağlığın nasıl. Pervoleler bitmiş çok güzel olmuşlar. Bu yıl bizde çok kış olmadı. Limonun umarım bir şey olmaz.Oğlun gelmiş gözün aydın. Çuhalar çok güzel güle güle büyüt. Hibiskusta çok güzel açmış. Sizden ayrı kalınca kendimi eksik hissediyorum. Çok alışmışım her şeyinize, özlüyorum . Sevgiler.
Farkındayım, toplantı için koşuşturup duruyorsun ara sıra ben de takip ediyorum toplantı hakkında gelişmeleri, çok az zaman kaldı umarım çok eylenceli geçer, sabırsızlıkla fotoğraflarınızı bekliyeceğim.

Sağlığım çok şükür şimdilik iyi, ustalarla cebelleşmekten biraz yoruldum ama çok şükür bitti, bahçeleri epey toparladık, dağınıklıklar ortadan kalktı.

Bu sene bizde de fazla pek kış olmadı ama yağmurlar çok fazla yağıyor, iki defa da çok güzel kar yağdı ama en fazla bir gün kaldı eridi gitti, Limon ağacımız bu sene atlattı sayılır.
Evet oğlum geldi bir hafta kaldı bizi gezdirdi onun şansına havalar da çok güzeldi onun için de biraz değişiklik oldu, dinlendi.

Hayırlısıyla şu toplantıyı da atlatın bol bol tekrar bitkilerimizle dertleşiriz. Size iyi eylenceler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön