Merhaba, talihsiz bir olay olmuş. Daha önce iş yerimize aldığımız başka bir marka litrelik süt kabından seyreltik süt çıkmıştı. Yani çok açık renk sanki sonradan su eklenmiş de ayarı kaçmış gibiydi. Firmaya söyledik yenisini verdiler olay kapandı, ama bu bizim karakterimize şüphe olarak yapıştı. Yıllar önce de aldığımız bir sucuğun içinden minik parça hayvan kılı topağı çıkmıştı.
Sizin meselenize bende kafayı taktım, tamam o şekil damak eti ve diş sırası şeklinde olabilir ama yapısal olarak gerçekten organik madde mi? Yani daha önce bir canlıya ait parça olarak mı görünüyor, bozulmadan o pembe rengiyle nasıl durmuş? Tabi ki tamamen resimlere bakarak yorum yapıyorum yapısal dokusundan habersizim, bana sanki silikon conta gibi geldi! Yıpranmış ve ömrünü tüketmiş ve daha sonra kendini salmış bir yerlere göz görmeden takılmış kalmış gibi olamaz mı?
Tüm bunları cismin yapısal dokusunu tespit etmeden söyleyemeyiz tabi. Önemli olan şey o cismin olmaması gereken yerde olması. Kurumsal yapıya ve kalite yönetimine ters bir durum. Size kolay gelsin üzücü bir olay.
|