View Single Post
Eski 11-02-2016, 14:42   #53
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Arkadaşlar, olayın çok üzücü olduğunu ve karşılığında hiç bir beklentim olmadığını sadece şikâyetimin nazarı itibara alınarak bana konu hakkında bilgi verilmesi olduğunu daha ilk mesajlarımda belirtmiştim.

Sevgili Sûz-i Dilârâ " Ben de Pınar sütün müdürü olsaydım son derece kibar davranır sizi karşıma almamaya -en azından ilk etapta- çalışırdım. Çünkü bu son derece ciddi bir olay. Bir de internete düşerlerse "diye yazmışsınız.

Böyle büyük firmalar kolay kolay kurulmuyor, memleketimizin böyle büyük kuruluşlarına ihtiyacı var. Bilsem ki bir menfaatleri var hani yukarıda da belirttiğim gibi; örneğin gider bir kaşar peyniri alırsınız adam içine patates karıştırmıştır, patatesi kaşar peyniri fiyatına satıp kendisine daha fazla kazanç sağlar. Ama bu öyle değil ki, tam tersi süt içinden bir şey çıkıyor. Eşim, onu hayvanın dişine benzetti ki kime göstersen aynı şeyi söyler, ama gelen ilgililer hayvanın dişi olmadığını ve olamayacağını söylediler. Kutulama esnasında kutunun hava alıp sütün yapabileceği oluşum da olabilir dediler ama açtığımda sütte bir kesilme, bozulmuş hal yoktu dedim. O yüzden inceleyip beni bilgilendirecekler. Benim de istediğim buydu zaten.

Güler Çevrimdışı   Başa Dön