Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Önümüzdeki seneye kadar unutabilirim diye not etmek istiyorum.
Tohumları alacak olan arkadaşların isimlerini poşet içine koymaktansa, küçük tohum poşetlerini koydukları daha büyükçe kilitli poşetin üzerine yapıştırmaları bizlere dağıtım zarflarını hazırlarken büyük kolaylık sağlayacak.
İsim etiketleri diğer ufak poşetler arasına sıkışıyor ve okumakta zorluk çekiyoruz.
Bahsetmek istediğimi malina'nın 93 numaralı mesajındaki 2. fotoğrafta daha iyi görebilirsiniz.
1. tohum poşeti
2. tohum poşeti
ve üçüncü etiket bold yazılmış Milla.
Bu üçüncü isim etiketinin poşet içine konulmasındansa poşet üzerine yapıştırılması.
|
Ben işin aslını açıklayayım.
Arkadaşlar bir kısım tohum talepleri tek olarak geldi. Bir kısmı ise birden fazla. Ben birden fazla olan paketlerde sayın meyveli tepenin göndermiş olduğu barkodlar yanında isimlerin de yer aldığı ikinci isimleri tüm tohumların üzerine yapıştırdım.Tohumlardan bir barkodlu olan ise aslında iki tane. Mollaköy (Mollakendi) Kavunu ve 10 dilimli Bitlis. İkisi tek barkodlu olunca bir tanesi peçete içerisine konuldu. O poşet içerisinde bulunanlar örnekte görüldüğü gibi iki tohum talebi olan sn. Milla'ya ait. Barkodlar kolay okunsun diye iki tane tohum barkodu ve tek Milla yazılan etiket. O nedenle Milla yazısı koyu yazılmış durumda. Birden fazla tohum talebinde bulunanların tohum poşetlerinde de tek tek tohum poşetleri barkodlu ve isimli yazılı hepsinin içinde bulunduran poşetin içinde veya üzerinde koyu yazılı tek isim yazılmış durumda.