Her şey dört dörtlük olmuyormuş maalesef 2 gündür çeşitli zorluklarla karşılaştım..
- Bahçeme yaş gübre takviyesi yaptım maalesef çok kötü kokuyordu ayrıca şehir merkezine yakın olduğumuz için de bazı komşularımı rahatsız etmiş koku (beni de rahatsız etti ama napalım.. bende onlardan rahatsız olduğum noktaları var ama hiç bir yere şikayet ettiğim yok..bundan sonra etmeyi düşünüyorum..) neyse koku yüzünden şikayet edildim zabıtaları ayrı bir dert bahçeye gübre atmak suçmuş bunu da ilk defa duydum.. Allah'tan bugün yağmur başladı şükür koku gitti.
- İkinci sorun viyollere ıspanak ektim toplam bu günle birlikte 6 oldu... ama her defasında ıspanakların ertesi gün yerinde yeller esiyor. sabrettim izledim ama bir türlü neyin taşığını bulamadım karınca diyorum bu soğuk havada ne arar... neyse ki bugün ıspanaklarımın düşmanımı buldum fare... yanlış duymadınız fare yiyormuş... görmesem inanmazdım... Farenin icabına baktım ^^
- Kapımızın önünden işlek bir sokak geçiyor maalesef ve biz insanlar ne isteriz yağmur suyu borusundan anlamam 4 defa boru çalındı bende ilginç bir keşifte bulundum artık sorun yok 2 aydır kimse almaya kalkmadı... (Bir bakıyormuşum yarın yok.. heheh) Kola şişelerini kestim ve hepsi birbirine iç içe geçicek şekilde telle bağladım.