View Single Post
Eski 18-08-2007, 22:31   #253
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin YILMAZ Mesajı Göster
1. Toplantı seçeneği

Yer: Pazar günü saat 14 de Yunuseli'de

Arkadaşlar benden toplantı istedi, teklif olarak sunuyorum şimdilik bir destekçim var. Hem imece (bana) hem piknik olsun diye hem de meyve çekirdeği projesini konuşmak için Yunuseli'deki kiraladığım arazide toplanmayı teklif ediyorum.

İş olarak, (Çalışmak zor gelebilecek olanlar ona göre karar versinler bu seçeneklerin en altında uyanık hoca işçiliği beleşe getiriyor söylentisine yol açmasın diye farkılı bir seçenek var söyleme gereği duyuyorum bu piknik ve imece düşüncesi benim tarlayı merak eden üyelerden geldi baştan söyleyeyim, hafta sonu fideleri dikeceğim için de zaman çakışması olacak biraz da üyeleri çalıştırayım da ben dedim ) :

Yaklaşık 2000 adet kabak fidesi dikimi.
Kabaktan artan tarlanın boş kısımlara fasulye dikimi. (Bahçe dediysem 4 dk alan)

Bu arada toplantı pazar günü ama ben cumartesinden bu işleri bitirirsem kimseye iş kalmayacak onuda belirteyim gelenler sadece artan işlere el atacak bu durumda.

Piknik olarak:

*Bahçeden toplanacak domates (pembe domateslerime dokundurtmam bir tane tadımlık hariç ), biber, patlıcan dan yapılacak salata
*Bu sebzelerden yapılacak Tokat kebabı.
*Semaverde çay
*Olmadı karpuz keseriz.

Bu seçenek kabul edilirse saat 12 de bahçede buluşmamız gerekecek, bu görüş kabul edilirse bahçeyi tarif edeceğim.

Diye söylemişim ancak bana göre saat 14:00 da otbüsten inmiş olun hazırlığıydı falandı derken ancak yetişiriz. Organizatörümüz Sebahattin beyle görüştüm O 12-13 gibi erken gelecek aynı zamanda sevgili hedera ve bademağacıda erken gelirse iyi olur kanaatindeyim.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön