View Single Post
Eski 05-02-2016, 20:21   #223
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
İki saksı ful arap yaseminlerime harika ötesi simsiyah toprak, perlit, torf ve cürüf karıştırdığım saksıya geçirdim. Tabii budadım ve odunsu dalları atmaya kıyamayarak çelikledim ve aynı saksıya diktim, çelikleme zamanı sonbahar diye geçiyordu ama ben bir ihtimal tutar diye diktim.
Name:  IMG_2314.jpg
Views: 810
Size:  31.5 KB

Boş görünen iki saksıda ylang ylang tohumları ekili bir sene oldu, eninde sonunda çimlenecekler diye inat ettim, sanırım onlar da benimle inatlaşıyorlar, bakalım kim kazanacak
Name:  IMG_2325.jpg
Views: 778
Size:  37.5 KB

Su yaseminlerim, büyümeleri yavaş olsa da aşırı sıcaklarda bir ara kuruyacak gibi oldularsa da minicik canlarına rağmen hayata tutunma konusunda oldukça iradeliler Kuzucuklarım benim İyice toparlansınlar ruhları bile duymadan saksılarını değiştireceğim.
Name:  IMG_2279.jpg
Views: 794
Size:  36.5 KB

Erlicheer nergislerim, karaburun nergislerim çiçek açtı, geçti bile.
Name:  IMG_2320.jpg
Views: 767
Size:  46.5 KB

Bebek frezyalarım, yaz sonu ilgilenecek durumda olmamama (ne çok ma oldu) rağmen sonra pişman olurum diye zor bela kalkıp alelacele hazırlanmış bir toprağa tohumları öylesine serpmiştim. Sulamalarını yapmadığım için tohumlar toprakta öylece beklediler. İyileşince enzimli suyla düzenli suladım ve onlar da dört ay içinde bu boya geldiler.
Name:  IMG_2305.jpg
Views: 778
Size:  45.3 KB

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön