View Single Post
Eski 05-02-2016, 16:10   #1722
sinbas
Ağaç Dostu

sinbas's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kuhan Mesajı Göster
İsmail bey,
2 senedir yazdığınız paylaşımları sayfanızı görünce bir çırpıda okudum. Yaklaşık 1 günde son sayfaya kadar ulaştım Verdiğiniz bilgiler için bu vesile ile teşekkür ederim. Öğrendiklerinizi aktarmanız ve üslubunuz takdire şayan.
Paylaşımlarınıza devam etmenizi ve bu işle hobi ya da ticari olarak uğraşan bizlere yol göstermeye devam ediniz. Forumdaki ilk mesajımda size nasip oldu

Sakarya, pamukova civarlarında ufak bir tarla aldım (2 ha)ve hafta sonları işten kalan zamanlarımda vakit geçireceğim. Bu işlere yeni başlayan birisi olarak sizin tavsiyelerinizle bazı denemeler yapmaya başlayacağım. İlk olarak toprak analizi ile başlayacağım. Numune aldığım toprak aşırı nemli bu yüzden kil oranı çok yüksek diye düşünüyorum. Tarla göl kenarında ve rakımı 1000 m de. Nereden başlanmalı? Bu konuda sizin tavsiyelerinizi almak isterim.
Selamlar,
Sevgiler,

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoş gelmişsiniz sayın Kuha;

Sizi tanıyalım aşağıdaki lingi tıklayıp kısaca kendinizi tanıtabilirsiniz.
yöneticiler olaya el atmadan ben söyleyim..

Arkadaşlar, kendinizi tanıtır mısınız? Burayı nereden buldunuz?

Bahçeniz için bir başlık açabilir (Kuhan/Bahçe gibi) oradan sorular sorabilir yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı resimleyerek bir bir anlatırsınız.
Herkes bildiği konularda size yardımcı olmaktan zevk alacaktır.

İnanıyorum ki birbirimizden alacağımız çok güzel bilgiler ve fikirler vardır.

Nasıl açılacağını nereden nasıl başlanacağını diğer bahçeleri inceleyerek bulabilirsiniz.

Üyelerin Bahçeleri - agaclar.net

Sayın İsmail Kuzucunun ilk sayfasındaki metni okursanız size bir fikir verecektir.

http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...leri/33546.htm

Şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin.

Sevgi ve saygılarımla.

sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön