View Single Post
Eski 18-08-2007, 13:17   #251
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Arkadaşlar Yunuseliye gelmek için heykel civarından B27-B29 hat numalarlı özel halk otobüsleri, Acemler Metro çıkışında ise üst geçittden geçip karşı tarafta Yunuseli otobüslerine (B17) binerseniz rahatlıkla ulaşırsınız. İneceğiniz yer ise Yunuseli içinde ilk evlerden sonra evler biraz azalıyor orayı geçince yolun sağında büyükçe Sefa Market var onu geçtikten sonraki ilk durakta inilecek. Sağ tarafa doğru bir yol gidiyor o yolun sonunda bahçe bulunuyor. Resim çekebilirsem yerleştirmeyi planlıyorum akşama arkadaşlar buraya baksınlar.

Akşam eklentisi:

Otobüs durağından inince hemen durağın yanında İhlas (Huzur) mağazası var tam karşı tarafta Sistem Makina diye tabela var. İnince geriye doğru 20-25 metre sonra solda bir selvi ağacı var onun yanındaki çakıltaşlı yoldan baktığınızda zaten yelşillik alan görülecek yolun sonunda yonca tarlası var ve o tarlanın kenarından şöyle bir baktığınızda solda kiraz ağacının altında zaten bizi göreceksiniz muhtemelen bende tarlayı suluyor olacağım. Ölü olsun diye söylüyorum yonca tarlasından bakınca herkesin hayalini kendi çapında başarmış olan Süleyman Amcanın kulübesini göreceksiniz, saclarla çakılı tek katlı kulübe. Biz zaten aradığınızda duraktan sizi alacağız ama kendisi gelmeyi düşünenler için ayrıntılı anlattım. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön