View Single Post
Eski 31-01-2016, 09:52   #130
kelebek çalısı
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
El emeği göz nuru, nurlar içinde yatsın anneanneniz sevgili kelebek çalısı. Çok özenerek yapılan bu güzel örgüleri hatıra olarak saklamanıza hayran kaldım.

Desenleri hem çok güzel hem de çok ağır, nasıl işlenmiş ilmek ilmek büyük bir marifet gerçekten, ben de yaparım ama bukadarını yapamazdım, gerçekten paha biçilemez, hepsi de biribirinden değerli örnekler.

Battaniye de çok güzel, sıcacık sıcacık sarınsın oğlunuz, güle güle büyüsün yavrunuz.
Çok teşekkür ederim sevgili akçabardak. Gercekten öyle değerli ki hepsi. Beden olarak üstüme olmasa da çıkarıp çıkarıp seyrederim, incelerim dönem dönem. Dokunur ve çocukluğumun mutlu günlerine dönerim. Rahmetli çok maharetli bir kadındı. Elbiselerini, tayyörlerini kendi diktiği de olurdu, o zamanlar hele ki ülke şartlarında malzeme temin etmek de sıkıntılı olmasına raģmen bir sekilde şıklık yaratmak ne kadar da önemli bir yer tutuyormuş hayatlarında. Muhteşem bir insandı, Allah rahmet eylesin. Bir çok parçayı daha saklarım boyle ben, yadigar.

Ne varsa eskilerde varmış. Tüketim insanları olduk. Sizler gibi üretebilmeyi ben de isterdim. Ama bana düşen muhafaza etmek oldu.

Sizlerin de elinize, emeģinize sağlık, hayatlarımıza kattığınız sıcaklık ve mutluluk için. Hazır alınan hiç bir üründe bu mutluluk ve sıcaklığı bulamayız.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön