Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Sevgili Cymbelina'cığım, bak yine buradayım
Sen iş mi istyorsun, forumda benimkinden çok daha güzel bahçeler, benden çok daha deneyimli bilgili üyeler var hiç üzülme.
Nüfus meselesini de hallederiz, ama bunun için Mersin'e gelmen gerekiyor, ne dersin?
Ha, bu arada ön lisans diploman hazır bunu da dert etme canım
|
Sizden daha deneyimli mi, daha güzel bahçe mi???? Bir kere forumda benim için Adalet hoca ve diğerleri şeklinde bir ayrım var, taaaam mı?
Latife yapıyorum elbette, haksızlık etmek olmaz, çok değerli üyeler var şüphesiz fekat siz de biliyorsunuz siz benim için apayrı bir yerdesiniz. Ayrıca o kadar da mütevazi olmayın Sayın Catherine Denueve

reca edeceğim.
Lé diplöma

)) Yaşasın, mezun olmuşum demek. Hemen lisansa başvuruyorum şu durumda. Ayrıca Mersin'e de gelirim inşallah. Apartuman

bahçesi demek? Şişli'de bir apartuman, yoksa eğer halin yaman, nikel-kübik mobilyalar....Apartuman deyince müzikalin sözleri geldi aklıma

Çağrışıma engel olamıyorum. Neyse, yeni bahçeniz hayırlı olsun o zaman.
Fakat azminizin ve tutkunuzun karşısında şapka çıkartıyorum gerçekten. Orayı da güzelleştirmeye başlamışsınız, şimdiden tohumlar, planlamalar - öyle hoşuma gitti ki.
Ben gelene kadar da bahçeye bir kum havuzu rica ediciiim, ben gelince kumda oynamak istiyorum bahçenizde

Ama siz yanımda durun lütfen

Kova, kürek, tırmık, oynarsınız benimle değil mi?
Yine buradayım demişsiniz ya, hep burada olun, hep...bir yerlere gitmeyin.