Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Biliyorsun bizler arkadaş bahçelerine karışmayı, fikirler yürütmeyi seven bir grubuz, sana da çok fikir verenler olacaktır.
Önce ben başlayayım mı.....
Bahçede sosyete sarımsağı var demişsin, aman onları oturma mekânından uzak bir yerde tut. Görüntüleri çok güzel ama kokuları çok rahatsız edici ve hızla yayılan bir tür.
...
Bahçe sayfan hayırlı olsun, sevdiklerinle, eşinle yeni bebeğine eşlik edecek kardeşleriyle beraber huzurla, mutluluklarla dolu dolu uğraşlar dilerim sana.
|
Çok sağ ol Güler Ablacım. Bahçemin ilk ziyaretçisi olman çok hoşuma gitti.
Bu başlıkları en çok da fikir almak için açmıyor muyuz zaten. Her fikir, her yorum yeni kapılar açıyor. Ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi benim için. Aklına gelen her şeyi söyle lütfen.
Sosyete sarımsağı konusunda ne kadar haklısın. 2 tane çiçeği olsa bile kokusu yayılıyor... Tam da oturma alanının yanında. Taşımak gerekecek. Sivrisinekleri kovsun falan diye mi oraya diktiler acaba diye düşünüyorum.
Şu an eşimin amcası ve yengesi buradalar. Ufaklığa birkaç ay onlar bakıyor. Nasıl dünya tatlısı insanlar. (Bahçe işlerinde de çok yetenekliler.

) Portakallı kerevizi geçende yengem yaptı bahçenin portakallarıyla. İlk defa denedim, bayıldım. Kerevizi zaten severim, böyle bir başka güzel olmuş.