Günaydın sevgili gilan, bahçe sayfanı açtığını görünce çoookkk mutlu oldum. Heyecanla bekliyordum, zaman ilerledikçe harika bir bahçe yaratacağına eminim. Bu azim hem sende var hem de yaşadığın yerin iklimi buna müsait.
Talebelik hayatımda San Francisco'ya birkaç kez gitmişliğim vardır. İnişli çıkışlı yollarını çok sevmesem de bahçelere-bitki örtüsüne bayılıyordum.
Jakaranda en sevdiğim bitkilerdendir, çiçekli hali rüya gibi gelir bana. Bir kaç kez denememe rağmen Manyas'da bir iki seneden daha uzun yaşatamayınca bu sevdadan vazgeçtim.
Biliyorsun bizler arkadaş bahçelerine karışmayı, fikirler yürütmeyi seven bir grubuz, sana da çok fikir verenler olacaktır.
Önce ben başlayayım mı.....
Bahçede sosyete sarımsağı var demişsin, aman onları oturma mekânından uzak bir yerde tut. Görüntüleri çok güzel ama kokuları çok rahatsız edici ve hızla yayılan bir tür.
Sevgili gilan pek çok güzellikleri bizlerle paylaşacağını biliyorum. Hepimiz de bunu bekliyoruz; kimbilir gilan'ımız bizleri ne güzel değişik türlerle tanıştıracaktır diyoruz.
Bahçe sayfan hayırlı olsun, sevdiklerinle, eşinle yeni bebeğine eşlik edecek kardeşleriyle beraber huzurla, mutluluklarla dolu dolu uğraşlar dilerim sana.
|