View Single Post
Eski 29-01-2016, 17:47   #518
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi a_fan_of_barca Mesajı Göster
Bu bitkinin böyle yapmaması lazım. Bir yerlerde yanlış giden bir şeyler var. Ya yazın aşırı sıcakta ve güneşte, kışınsa aşırı soğukta kalıyor, ya sulama düzeninde sorun var, ya da toprağı gerektiği gibi değil. Yoksa bu bitki kolay-kolay zorluk çıkaran bir tür değil Bakımında bir hata olmalı. Bakım bilgilerini bir daha gözden geçirip uygulamanızı öneririm, çok kısa sürede kaydadeğer gelişmeler gözlemleyeceksiniz

Eklediğiniz resim için de teşekkür ederim, uzun zamandır bu bitkinin rizomlarının ve ya saksısının değiştirilme aşamalarının resimlerini görmek istiyordum, rizomlarının nasıl olduğunu merak ediyordum, çünkü aldığımdan beri saksı değişimi yapmadım ben
Sn. a_fan_of_barca ben de anlayamadım isteklerini, yazın sürekli yarı gölgede balkonda duruyor, kışın ise eve alıyorum, suyunu da kurudukça veriyorum ama besin takviyesi hiç yapılmadı.

Dediğiniz gibi bakım bilgilerini tekrar gözden geçireyim, rizomlarını yeni toprağa geçirdim bakalım durum ne olacak.

Evet fotoğrafı görmek isteyenler için iyi olur düşüncesiyle ekledim, rizomlarını ben de çok merak ediyordum, ben de ilk defa görmüş oldum.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön