View Single Post
Eski 29-01-2006, 10:03   #10
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Dün ilk kez bir STK genel kuruluna katıldım. Türçek yeni yönetimi belirlendi. Sitelerine seçilen listeyi koymadıkları için (ya da ana sayfada olması gerek diye başka yerlere bakmadığım için ben göremedim) sonucu bilmiyorum.

Aydın'a söyledim şaşkınlığımı... Herkes birbirini tanıyor, tanıtmaya gerek yok demişti. Bugün yahoo gruba bakınca benim gibi hissedenler olduğunu gördüm. Keşke daha önce baksaydım.

Oradaki yazıyı, kısaltarak alıyorum:

Alıntı:
Bugün (26/01/2006) adayların kim olduğunu, bilgilerini, düşündükleri kadroyu, misyon ve vizyonlarını öğreniriz umuduyla derneğe uğradık. Ancak umutlarımız boşa çıktı ve adaylar hakkında halen bilgi olmadığını öğrendik. Daha kaç hafta önce bu konuda mail atılmıştı. Genel kurul günü adaylar belli olur denmişti.

Bize göre bu bir saçmalık. İki gün sonra seçim var ve adaylar halen belli değil. Aday olacakların hiç mi bir planı, projesi yok. Son dakika ben başkan olacağım mı dicekler? O zaman ben de başkanlığa son dakikada kafama esti pusulalara benim ismimi yazın mı dicem? İlkokulda sınıf başkanlığı seçimi mi bu? Biz nasıl oy verelim tanımadığımız kişi ya da kişilere?

Bu doğru bişey mi? Ben de bir fikir vesaire yok ki! Kime sorcam soruşturacam? Kaç senelik bir kurum burası! 3-5 senelik bir camia değil. Belki biz yeni üyeler olabiliriz ancak beni telefonla arayıp genel kurul haber veriyorsa (zaten haberim önceden vardı) bunları istemek hakkımız değil mi?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön