Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PacMan
Sayın oceaneagle55 Tebrik ederim Hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur herşey.Bende Topraksız Yetiştirme için bir Sera projesi adına destek almak istiyorum. Ama bulunduğum Gaziantep Bölgesinde ki Arsamda Jeotermal veya elekrik rüzgar enerjisi kullanamayacağımdan dolayı T.C. Tarım bakanlığından Hibe alamıyorum. Sizin www.tkdk.gov.tr sitesinde Başvuru İşlemlerinde
**302-1 Bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi ve bitkisel ürünlerin işlenmesi ve pazarlanması**
Bölümünden mi Başvuru yaptınız. Eğer öyleyse bende başvuru için gereken yolları izleyeceğim.
Ayrıca bazı makineleri Listelemişsiniz. Topraksız tarımda tohum ekim makinesi şartmı. 4 Dönüm için.
Yani bunun Yerine klonlama yapılması uygun olmaz mı? Bu tür bir çok Listede yer alan materyaller var .
Şöyle bir NFT film Tekniği kullanacağım Sera için sizin listenizdekiler gerekli midir?

Sayın admin ve moderatörlerim Resimi bir türlü küçültemedim. Kusuruma Bakmayın.
|
Selamlar biliyorsunuz ki TKDK projelerinde belirli ürünler haricinde destek yok .Bunları TKDK internet sitesinden bbulabilirsiniz.
Seranın kurulum,projelendirme ve üretim kısmındaki tüm desteğe biz yardımcı olmaya hazırız.