View Single Post
Eski 23-01-2016, 22:53   #80
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FarukEr Mesajı Göster
Çok güzel bir toplantı olmuş ve ben yeni üyeniz sokak sokak geziyordum aranıza katılmak için.
Birincisi bostancı'dan kadıköy trafik vardı
İkincisi ve etkinliği yapan değerli büyüklerime elestirimdir. Google'de fenerbahçe baraka cafe yazın sizi götürdüğü yerlere gidin onlarca kişiye sordum. Baran cafeye yollayan oldu, borock cageye yollayan oldu ��ayrıca google de baraka cafelerle ilgili telefon numaraları bulup aradım ya açmıyor lar ya da bu baraka değil ilgilenemeyecegiz deyip kapattılar �� ayrıca madem toplantı yapılacak organizasyonu yapan birinin irtibatı olması lazımdı. Anladigim kadariyla çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz ben yeniyim ve o saatte kimseye ulaşamadım. Bir daha ki sefere açık adresi adresi yazılması ve hiç olmazsa irtibat numarasi olması lazım diye düşünüyorum. Saygı ve sevgiler. ��
Sevgili FarukEr;
Aramıza katılamayışınıza çok üzüldüm. Evet, haklısınız. Bir eksiklik olmuş. Fenerbahçe Parkı-Baraka Cafe yazılsaydı, mutlaka ulaşabilirdiniz. İnşallah 2 Nisan'a artık. Hem o zaman çok daha kalabalık olacağız. Hava da, ne de olsa bahar havası olacak. Nasıl olsa yine aynı yerde.
Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön