Sayın gecepartisi
Yazınızı okuduğumda çok şaşırdım. gelişim fidancılık ve mehmet şirini 6 senedir tanıyorum
fidanları ondan aldım. fatura ve sertifika konusunda hiç bir sıkıntı yaratmadı.
1. yıl sonunda tutmayan fidanların yerine yeniden fidan gönderdi ve hiç bir ücret talep etmedi temmuz ayı gibi bahçeyi ziyaret etmek amacıyla bizzat bahçeye geldi ve bana bir çok konuda bilgi aktardı.
2. yıl şubat sonu yine bölgemize gelmişken yanıma uğradı ve budama konusunda bir gün hem eğitim verdi hem budamayı gözetledi
3. yıl temmuz sonu gibi yine bahçeleri geziyorlarmış bahçeye uğradı yanlış giden bir kaç konuda bize eğitim desteği sağladı. ayrıca budama konusunda istersek eleman sağlayacağını belirtti budama zamanı balıkesirden 1 kişi gönderip budamaya nezaret ve destek sağladı.
3. yılın sonuna kadar bahçede tutmayan ağaçlar yerine yüze yakın fidanı hiç ücret talep etmeden gönderdi.
adına doğru çıkmayan bazı ağaçları bizzat gelerek yeniden aşıladı ve bahçedeki 900 ağacın tamamının chandler olmasını sağladı
şimdi düşünüyorumda bu kişi hakkında yazdıklarında bir yanlışlık var
ortadaki olumsuzluğa tek taraflı olarak yol açılmamıştır. sizinde bazı kusurlarınız olmuş olabilir diye düşünüyorum
saygılarımla
|