Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi duy-gu
Sevgili loveforlife'a katılıyorum. Benim de siyam kedim vardı. 8 sene benimleydi, 2 ay önce 10 yaşında vefat etti. Evimize şans getirmişti. Kısır değilse kesinlikle kısırlaştırmanızı öneririm. Kısırlaştırılmayan ve çiftleştirilmeyen kedilerde kist oluşumu çok sık rastlanıyor. Ben kedimi bu kistler yüzünden kaybettim.
|
çok üzüldüm kediniz için. şimdiden eve bir hareket getirdi.
biziz evimiz bahçeli havalar ısınınca ve eve tam alışınca yavaş yavaş dışarı çıkmasına izin vereyim diyorum. komşunun kedisi var o sürekli geziyor etrafta. belki o zaman çiftleşebilir diye düşünüyorum. şimdilik en büyük sorun çiş kokusu bizim için. ona en alt kattaki banyoyu tahsis ettik

her sabah işe gitmeden önce ve akşam işten gelir gelmez kumunu temizliyorum. ne yaparsam yapayım çok koku oluyor. onu nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
