Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnvrl
Sn Dudugen;
Fideleriniz güzel görünüyor. Bodrum katta bunları yetiştirdiğinizi söyleseniz kimse inanmaz  Başarılarınızın devamını dilerim.
|
Çok teşekkür ederim.
Bu işin zevkli olacağını biliyordum fakat, bu kadar zevkli olacağını düşünmemiştim. Öyle ki; sistemden çıkarıp yemeye kıyamıyorum marulları
Çok vaktimi de almıyorlar. Başlarda daha az vakit harcıyordum ama fideler büyüdükçe işi de artıyor doğal olarak. Günde 30 ila 60 dakikamı ayırıyorum. Çilek fideleri biraz daha uğraştırıyor.
Yeri olduğunu düşünerek bir konu hakkında da düşüncelerimi ifade etmek istiyorum: Forumdaki topraksız tarım ile alakalı yazılanların hepsini okudum sayılır. Gözden kaçırdığım noktalar olabilir. Büyük ihtimalle de vardır. Gördüğüm kadarı ile topraksız tarıma biraz geç başlamışız 10 yıldır bu iş ile uğraşanlar var. Ve site daha yoğun bir halde kullanılıyormuş. Ben siteye üye olduğumda, bana yardımcı olabilecek bir çok kişinin olacağını düşünüyordum. Mâlesef beklediğim yardımın çok çok altında bir yardım gördüğümü düşünüyorum.
(Şimdiye kadar bana yardımcı olmuş olan herkese çok teşekkür ederim.) Biraz kendi yağımızda kavruluyoruz. Bunu bir yakınma olarak algılamayın lütfen, bu bir temennidir. Topraksız tarımı daha verimli hale getirebilmek için bilgi alışverişinin şart olduğu katî. Umarım ben de ileriki yıllarda tecrübelerimi aktarırım.