View Single Post
Eski 14-01-2016, 00:26   #312
sumeyra47
Ağaç Dostu
 
sumeyra47's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-07-2013
Şehir: BURSA
Mesajlar: 817
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
O koku beni çocukluğuma götürüyor.. O zamanlar adını bilmediğim bu çiçeği nerede görsem hemen koklardım.. İnce kadifemsi yaprağı burnuma kapaklanırdı mevsimliklerden bi petunyaya karşı koyamam.

Sümeyra balkonun çok hoş.. Bende aynı sen gibi baharı bekliyorum. kışın kapandık kaldık evlere söyledigin gibi, havalar güzel gidince sardunyalar bu zamana kadar çiçekliydi.. Cok mutlu oldum valla.
Petunyalara bende bayılırım baharda semt pazarında satılıyor bende kokulu mor olanın peşindeyim. inşallah almak kısmet olur.

Bende ki sardunyalar hala çiçekli kışı bile boş geçirmediler. Haftaya yine kar geliyormuş balkonda ki saksılar tekrar içeri taşınacak. Tamamen içeride olsun istemiyorum çünkü içeride çok çelimsiz büyüyorlar.

Bahar gelsin artık kışı hiç sevmiyorum.

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön