View Single Post
Eski 12-01-2016, 22:57   #359
erkanbey
Ağaç Dostu

erkanbey's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Metin2000 Mesajı Göster
Arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum. Herkese selamlarımı arz ediyorum. İnsan çalışma hayatında iken emekli olduğumda diye başlayan hayaller kuruyor. Bende kurmuştum ama rahat yaşam insanı tembelliğe itiyor. Facebook arkadaşlarımdan birinin paylaştığı bir resimsin izini sürerken yolum buraya çıktı. Elbette ki geldiğim bu yeri sevdim ve üye oldum. Resim ne idi derseniz balkonda çilek yetiştiriciliği. Çilek konusunda biraz araştırdım çileğinde çok çeşitleri olduğunu gördüm. Kastamonu'nun sahil ilçesinde yaşayan biriyim. Bir emekli için sakinliği açısından tercih edilen yer olabilir ama maalesef dezavantajları da var. Hangi konuda olursa olsun profesyonel birine rastlamanız çok zor . Hatta yok. Sorum şimdilik şu benim bulunduğum Karadeniz kıyısında balkonda da olsa iklim farkından dolayı tercih etmem gereken çilek çeşidi varmıdır. ? Sevgilerimle...
Aramıza hoşgeldiniz, ben Samsunda evimin balkonunda çilek yetiştiriyorum.Bu bölgeye en uygun çeşidin aromas olduğunu söyleyebilirim izlenimlerime dayanarak.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön