Konu: abk / Bahçe
View Single Post
Eski 12-01-2016, 14:56   #90
sinbas
Ağaç Dostu

sinbas's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abk Mesajı Göster
İnternetten yaptigim alışverişlerde sorunlar yasama dönemine girdim sanırım. Zengarden yıllardır alışveriş yaptigim bir site. Aldigim ürünler genelde sorunsuz gelirdi. Evet, fideleri minicik, tohumların sayısı cok az ama baska yerde bulamadığım çeşitleri onlarda bulur ve minik bir fideye sahip olmayı goze alıp sipariş verirdim. Son siparişimde oxalis yumrusu yerine tohumunu gondermisler. Mail yazdım, bir hafta gecti aradan ama yanıt vermeye bile gerek görmediler. Kızdım, buradan alışveriş yapmamalıyım, dedim ama oradaki çeşitleri de baska yerden temin edemiyorum.
Bende aynı yerden alış veriş yapıyorum Telefonla ulaşabilir ve tatminkar bir cevap alırsınız diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz bahar domates tohumu almıştım çimlenme oranı çok düşük çıktı mesaj yazdım, 0232 239 3670 numaralı telefondan aradılar.
Şu an ismini hatırlayamıyorum yetkili mi desem, sahibi mi desem bir arkadaşla çimlendirme ortam ve yöntemleri ilgili uzun uzun konuştuk, siparişlerimin aynısından (sorun olmayanlardan bile) tekrar hediyeli olarak ücretsiz gönderdiler.

İzmir'e gittiğimde ziyaretlerine beklediklerini söylediler.

Durum böyle ziraatçılardan yüz yüze sertifikalı diyerek fide alıyoruz pehlivan cinsi biber diyoruz, Bursa biberi çıkıyor, kıl tatlı diyoruz acı çıkıyor, sırık domates diyoruz oturak çıkıyor ne yazık ki oluyor yapacak bir şey yok.

sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön