View Single Post
Eski 09-01-2016, 02:21   #3559
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aliyye Mesajı Göster
YeniGineciğim,sanırım kış mevsimi hepimizi biraz çiçeklerden uzaklaştırdı.Onlarında bizimde dinlenme dönemi diye düşünüyorum.

Begonvil,japon gülü,küpe çiçeği ve sellukamı apartmanın koridoruna taşıdım.Yetersiz ışıkda kalsalar da en azından soğuklamadılar ama tüm sardunyalarımı balkonda plastik örtü altına almıştım.Maalesef hepsi dondu.

Ne zaman çiçeklerim soğuklasa kendime ait bir bahçemin olmayışına üzülüyorum ama yaz gelince sitenin bahçesini kendi bahçemmiş gibi sahiplenip ekip dikiyorum.

Biz iflah olmaz çiçek aşıklarıyız..Bulduğumuz bir avuç toprakta cennetimizi yaratmaya hep çabalayacağız.

Ellerimiz ve yüreğimiz dert görmesin canım..
Sevgili Aliyye çok iyi anlıyorum seni kalmışız site bahçelerine. Kendimize, özelimize ait bir bahçemiz, yerimiz-yurdumuz olmadıktan sonra nihayet ben 5 sene sonra az biraz anlamaya başladım, işimiz zor.
Ama senin yine hiç değilse bir şansın apartman koridorun var; çok şükür diyeyim. Donup yok olmasınlar ben de razıyım yeterli ışık alamamalarına.
Dediğin gibi ben her ne kadar artık çapı azaltsam da, yine de tamam onları ekmem-dikmem, şunu şunu ekerim-dikerim derdindeyim...
Amin, inşallah ellerimiz ve yüreğimiz dert görmesin sevgili Aliyye.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön