View Single Post
Eski 06-01-2016, 13:31   #1737
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birgecelikgelin Mesajı Göster
Sayın aleydi ne güzel büyük bahçenin büyük işi var ama her çiçeğin yeri olmalı önceden köyde büyük bahçemde lalenin sümbülün ters lalerin yeri vardı onlar baharın müjdecisi ama geçici gelen seneye kadar beklemek olmuyor ama olsun bahçen çok bakımlı insanın gözü gönlü açılıyor o söyledsiğiniz sayfaya bakacağım Saygılarımla .
Sürekli çimi kaldırıp çiçek tarhları açıyorum sevgili Birgecelikgelin. Bu sene 3 bölgeye ayırıp öyle ekim yapmayı düşünüyordum.

İlk baharda soğanlılar, yolun iç tarafında , ilk önce onlar açacak. Diğer uca mevsimlik çiçekler. Biri bittiğinde biri başlasın diye.Ortaya kasımpatları , kışa doğru onlar açacak. Hiç çiçeksiz kalmadan sırayla açsınlar istiyordum.

Ah benim aklım. Gülleri budayınca, bunları unutup alel acele bulduğum boş yerlere ektim. Şimdi gül fidelerini oynatmamam lazım. Bakalım ya onları gözden çıkarıcam. Yoksa o bölgeye mevsimlik çiçek ekmek zor. Güllerin budaması biraz aceleye geldi planlarımı alt üst etti. Gül fidelerine ellemeden soğanlıları söküp, mevsimlikleri o şekilde ekebilirim. Kısmet artık, dört gözle baharı bekliyoruz.Saygılarımla.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön