View Single Post
Eski 17-08-2007, 08:49   #115
şükran ünal
Ağaç Dostu

şükran ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Merhaba arkadaşlar,Geçen hafta ektiğim köpük kaplardaki tere ve zemizotları minik minik çimlendiler.bu hafta sonu evde olacağımdan üzerlerindeki ince naylonu açıp havalandıracağım.bu arada çiçekçilerden aldığım kaliteli güllerden birisi beyazdı diğerinin rengini bilmiyorduk ama çiçekçi çok güzel bir renk vereceğine garanti etmişti gerçekten sanki güneşin renkleri ve kavuniçi tonlarda bir çiçek açtı eğer bende becerebilirsem resimlerini burada sizlerle paylaşacağım . Bu arada bende de bir limon ağacı var ve üzerinde 4 adet limon var fakat aşılı mı değilmi bilgim yok. Yine bunuda çiçek serasında almıştım limon ağacı da benim en sevdiğim bitkilerdendir.Brokoli tohumunu Koçtaş ta buldum .Sağolsun Sayın Hakan Bey söylemişti. onu da bu hafta sonu ekeceğim .Daha önce uzun ve derin saksıda ekili maydonozlarım galiba kurudular bir gün sulamayı ihmal etmedik ama sıcaklardanmıdır nedir yanık gibi kurudu gitti.Onuda bu hafta sonu söküp yeni tohum ekeceğim Sevgili Nevsune hanım gibi benimde mutfak pencerem sabah güneşi alıyor oraya koyacağım. Şu an bu pencerelerde sardunyalarım var. bunları her sene kışa girerken kartlaşan dalları kırıp yeni dalları tekrar fideliyoruz ve bodrum katımda pencere önünde bahçe masamda muhafaza ediyorum.

şükran ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön