Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birgecelikgelin
Sevgili aleydi merhabalar medine düğmelerim tek yıllık nisan ayında ekiyorum balkona geniş bir yere ekiyoruym tohumunu tohumları pamuksu yumşak bende tohumu var açık mor ve koyu mor kırmızısınıda gördüğüm sayfalarda var ama gerçeğini görmedim eğer isterseniz gönderebilirim tohumundan çok vefalı bir çiçek temmuz ayında açıyor kar düşene kadar çiçekleri bitmiyor orkidelere gelince onlarda en kolay bakılan çiçek sizinde orkidelerinizin iyi olduğuna sevindim bol çiçekli günler Saygılarımla.
|
Pazardan iki kök almıştım medine düğmesini(bilseydim daha çok alırdım). Sonra siteden bir arkadaş benden istemişti. Tohumları migrene iyi geliyor diye . Ne yazık ki yaşatamadım.
Benim eşimde de migren var. Birazda o yüzden yetiştirmek istiyorum .Geçen yıl tohumunuda aldım. Benim aldığım tohum kırmızıydı. Hiçbiri çıkmadı.Öyle 150 çeşit ekince son tohumları toprağa serptim. Karanfiller diğerleri tohumdan büyüdüler. Medine düğmesinde başarılı olamadım.
Belki torfa viyollere ekmek daha doğru olacaktı. Bahçe toprağı minik tohumlara sert geldi galiba. Çok teşekkür ederim nazik teklifiniz için. Bahara doğru bulamazsam sizden rica ederim. Saygılar.