View Single Post
Eski 02-01-2016, 23:08   #252
patara67
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-12-2014
233. Bu gün 25 Mayıs 2015 Pazartesi. Kaç gündür bahçenin alt tarafını sürecek olan ve daha önceden anlaşma yaptığımız kişiyi arıyordum telefonlara çıkmıyordu ve bir sorun olduğunu anlamıştım, sonunda telefonu açtı. Dedim ki şu bahçeyi sürsek te bitirsek artık, adam 38 yaşında bana verdiği cevap aynen şöyle; doğrusunu söylemek gerekirse bu fiyata niye yapıyorsun diye babam kızdı, parası kurtarmıyor biraz daha vermeniz lazım dedi. Ben de; ilk başta seninle para konusunda anlaştık 11 dönüm yeri artı şeklinde süreceksin ve arkasından kaz ayağı çekeceksin bunun karşılığında ben de sana 600 TL vereceğim. Şu anda bahçenin yarısını yaptın alt taraf ıslak olduğu için yapamamıştın ben de sana güvendim, ihtiyacım var, oğlum Hollanda’ya gidecek dedin ve sana 500 TL verdim, şimdi sen anlaştığın işi yapmıyor musun dedim. Bana evet dedi ve ben de git işine kardeşim dedim ve suratına telefonu kapadım. Aslında anlaştığı işi yapmamanın ne kadar günah olduğunun farkında değil. Neyse benim için insanlara iş konusunda güvendiğim son olay bu oldu. Bundan sonra işe başlamadan önce fiyatını soracağım ne yapacağını tam olarak öğreneceğim ve parasını iş bittikten sonra vereceğim hatta mümkünse işi yazılı hale dökmek gerekiyor. Bu da bana iyi bir ders oldu. Zararım yaklaşık 200 TL.

patara67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön