View Single Post
Eski 16-08-2007, 21:26   #236
ataser
Ağaç Dostu

ataser's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Darla, diğerlerine ne yapılıyorsa aynısını yapmakta fayda var bence ama bunlar sukulent olduğu için güneşte kurutmak sanırım çok da uygun olmayacaktır. o yüzden bence kuru harca ekip biraz beklemekte yarar var.

Bu arada nevsune valla çok teşekkürler , şahane bir kaktüsüm daha oldu
ve paket de çok iyi olmuş yeni bir fikir oldu bana bu

Bugün bir seradan kaktüs aldım bir miktar tanesi 1 ytl den
Nasıl diye sormayın ama sorun da anlatayım
Seracı amca, pek çok renkli aşı kaktüsü doldurmuş viyollere müşteri bekliyor, bende uyanık bir şekilde en irisini ve altındaki anaç gövdeden yavru çıkmış olanı aldım kenara koydum.
Amca daha ilk hamle de bunun aşısını düşürdü üstünden, ya yazık oldu filan dedim, daha yarım saat önce aşıladım ondan düştü ama evde olur bu dedi

o sırada kenarda kalmış ve renkli albenili kaktüslerin yanında ezilmiş kaktüsleri sordum sana 1ytlden vereyim dedi, ama biliyor ki almam onları ne öyle dikenli dikenli filan diye. Bir yandan da oğlum gene formunda baba kactüs kactüs deyip duruyor ver amca o zaman onları dedim aldım 5 tane birden(zaten 5 tane vardı).
Neyse aşısı kopana baktım, amca üstteki renkli olanı oymuş kabak gibi diğerinide sivriltmiş sokmuş içine
-amca dedim bu tutmaz bence
-ben ormandan emekliyim ömrüm kaktüsün içinde geçti tutar tutar hatta tuttu bile dedi

başka lafa ne gerek var değil mi?
amcam sanki meksikanın ormanlarında memurmuş gibi uzman olmuş zaten

ataser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön