View Single Post
Eski 02-01-2016, 00:16   #251
patara67
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-12-2014
232. Bu gün 23 Mayıs 2015 Cumartesi. Saat; 10,00’da Ayaş Tarım Kredi’ye geldim burada Ziraat Mühendisi bana Gübretaş’tan bir Mühendis ile görüşerek damlama sulamadan uygulamam için aşağıdaki gübreleri vermiş oldu ;
Bu gübre programını Gübretaş’ın yetkili kişisi bahçedeki cevizleri gördükten sonra değiştirdi. Bana yanlış bilgi verilmesinden dolayı hem fazla para verdim hem de gübreleme uygun olmadı.
Kalan domatesleri de diktim. Biber tohumu serptim. Sondajın zaman saati çalışmış ve günlük olarak sulamış. Motopomp için görüştüm bana telefonla tarif ettiler basıncı azalmış hava basacağım. Havası 55- 60 Ps olacak. Damlama sulamadan gübreyi verdiğimde başında durulması gerekiyor ve daha önceden damlamaları kontrol etmek gerekiyor, çünkü ben 5 dakika ayrıldım gübre tankının hortumu çıkmış ve bir sıranın ilk ağacının damlama borusunun eki çıkmış yani boşa akıyordu. Ek yerleri iyice bağlamak lazım kaçak olmayacak. Arabayı da yıkadım. Alt taraf kurumuş ancak bahçeyi sürecek adam telefonlarıma cevap vermiyor.

Eklenen Resimler

Düzenleyen patara67 : 02-01-2016 saat 23:05
patara67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön