View Single Post
Eski 25-12-2015, 22:26   #241
patara67
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-12-2014
225. Bu gün 29 Nisan 2015. Babamla beraber 2 gün bahçede kalacağız. Sabah bahçeye vardığımızda hava çok güzeldi tabi cevizlerin hepsi soğuktan zarar görmüş olduğu için onlara kafamı çevirip de bakamadım. Bu gün tavuk kümesi ile uğraşacağız yoğun bir çalışmadan sonra tavuk kümesinin alt kısımlarını tuğla ile ördük (30 adet tuğlayı sabah gelirken Ayaş’tan aldık ve bagajda getirdik) dışının ve içinin büyük bir kısmını harç yaptık sıvadık. Akşam güzel geçti bir ara dışarı çıktım saat 12,00 gibiydi ve dolunay vardı etraf mis gibi kokuyordu. Sabah erkenden meyve ağaçlarını suladım çünkü 2 gün önce demir ilacı vermiştim. Daha sonra İbrahim abi geldi ve büzü açmaya uğraştık sonunda açamadık ve benim bahçeden aldığımız 25 m 50 lik boruyu çeşmeden gelen yere taktık ve suyu başka bir tarafa vermeye çalıştık ne kadar başarılı olacak bilemiyorum çünkü su çok uzaklaşmadı ve bıraktığımız yer buğday ekiliydi. Öğleden sonra tavuk kümesinin kalan sıvalarını bitirdim ve yemek yedikten sonra tavukların gezinti yerinin çukurunu açtık buraya tel çektik. Gün bitti ben de bittim bahçede gece kalınca zaten ertesi günü yorgun oluyorsun o nedenle gece kalmaya gerek yok en iyisi 3-4 günde bir gitmek.

patara67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön