View Single Post
Eski 25-12-2015, 00:03   #237
patara67
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-12-2014
224. Bu gün 27 Nisan 2015 Pazartesi. Ben. Babam ve yiğenim saat;07,00 de bahçeye doğru yola çıktık. İlk önce C. Beyin bahçesine uğradık ve orada Chandler, Fernor cevizlerinin fotoğraflarını çektim ikisi de henüz uyanmamışlardı ve Nisan soğuklarından zarar görmemişlerdi. Hatta Fernorlarda hiç uyanma belirtisi yoktu. Oradan bizim bahçedeki cevizlerin fotoğraflarını çektim onların uçları yanmıştı ve birçok gözlerde yanmıştı. Bahçede tavuk kümesinin içine tel çekeceğiz bunun için 1cmx1cm lik tel aldım onu kullanacağız öğlene kadar kümesin içinin bir bölümünü yaptık öğlen kaz ayağı çekmek için M…. İbrahim abi ile beraber geldi. Çay içtikten sonra M…. kaz ayağını yaptı biz de İbrahim abi ile konuştuk büzün içinden boru geçireceğiz ve onların havuzuna çeşmenin suyunu aktaracağız, şimdi çeşmenin suyu doğruca bizim bahçeye akıyor ve alt tarafı su içerisinde bırakmış. Ben de Ayaş belediyesinin Oltandan sorumlu T. Beyle konuştum 2 hafta sonra kepçeyi gönderecek ve 2 m kanal açtıracağım, eğer kepçe oraya girebilirse. Öğleden sonra tavuk kümesinin içi bitti ve kapısına da tel yaptık herhangi bir boşluk kalmadı. Akşama doğru meyve ağaçlarının dibine demir ilacı verdim ve meyve ağaçları ile mazıları suladım.

patara67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön