View Single Post
Eski 24-12-2015, 20:56   #414
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Sevgili aleydi, çoook teşekkürler. Aslı'nın emanetlerine iyi bakmaya çalışıyorum. Yeniden yarışmalar yapılsa güzel olur. Sadece Afrika menekşesi değil, fotoğraf yarışmaları da yapılırdı her ay. Şimdilerde yok ama olursa, birincilik kim, ben kim?

Yıldızlar için ayrıca teşekkür ederim. Hıh şöyle gönül rahatlığıyla teşekkür ettim. Bahçe sayfama ilk yıldızlarım geldiğinde sevgili malina'ya özel mesajla teşekkür etmiştim. Tabii o zaman bizler oylama yapamıyorduk, bu yıldızları verse verse malina vermiştir diye yazmıştım o mesajı, cevap gelmedi, sonrasında çok utanmıştım.

Acemilik, şaşkınlık ve sakarlık konusunda en yetenekli üye yarışması da okumuştum forumda. Şimdilerde yapılsa onda birinci gelme olasılığım yüksek olurdu. Çenem düştü, hemen topluyorum.

Sayın bay tömürcek, evet sizin bahsettiğiniz tohum yapmayan rozet bu. Köklü diktiğim halde öldü. Herkeste şımaran bitkiler bana geldiğinde pek nazlanıyorlar.

Sayın flaneuse, kalanchoelerin sayısı bende de çok arttı. Hoş hangi bitki çeşitlerimiz giderek artmıyor ki?

Sevgili günebakan, çilli menekşenin adınla müsemma bir şarkı bulmuşsunuz.

Herkes sıkılacak diye endişeleniyorum ama bir kaç menekşe. İlki bir mahzun mor menekşe.

Name:  menekşe2.jpg
Views: 552
Size:  27.1 KB

Name:  menekşe3.jpg
Views: 521
Size:  69.9 KB

Name:  menekşe1.jpg
Views: 584
Size:  36.9 KB

Name:  menekşe.jpg
Views: 544
Size:  27.5 KB

Deniz, orman, göl manzaramız yok fakat güzel gün batımlarımız var diye yazmıştım önceden. Bugün gökyüzünde uçakların geçerken oluşturduğu beyaz çizgiler, gün batımında kızıla boyanmıştı. Fotoğrafa pek yansımasa da paylaşmak istedim.

Name:  günbatımı.jpg
Views: 499
Size:  44.3 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön