Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca
Gözün aydın Aleydi,yukkan gelmiş.Çok sevindim,YeniGine'nin eline sağlık.Güle güle büyütürsün inşallah.Büyüsün de bu günleri analım inşallah.
|
Saol Sevgihocam geldi teşekkür ederim

. Bir de tutarlarsa çok mutlu olacam. O gün bekleyemedim alel acele yazdım mesajı. Çok seviniyorum, heycanlanıyorum arkadaşlarım sayfa açtığında. Herşey çok güzel olacak. Hiç acele etmeyin yavaş yavaş içinize sindire sindire yapın. İnşaaat yapmak çok maliyetli. 4 yıl oldu hala eksiklerimiz var. Sürekli bir şeyler çıkıyor. Apartman gibi değil herşeyiyle kendimiz ilgilenmek zorundayız.
Geçen yıl öyle bir kar yağdı ki. Çatıda kocaman bir kütle oluştu. Rüzgar uçurmuş tam uç kısma gelip yığılmış. Birini getirsek düşer korkusu oluştu. Hem( kiremitleri kırabilir) dedi eşim. Benim aklıma balkonda takılmamış korniş vardı. O geldi. Onunla vura vura düşürdük.
Zevkli taraflarıda çok. İstediğimiz gibi ekip biçiyoruz. Bitki yetiştiriyoruz. İstersek hayvan. Rahat rahat gürültü yapabiliyoruz.Bazen gecenin bir vakti süpürge tutabiliyorum. Mikseri çalıştırabiliyorum. Eş, dost, akraba kalabalık misafir herkese yer var

. Tekrar güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin.Sevgiler.