View Single Post
Eski 19-12-2015, 10:16   #2558
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Bu sayfayı hanıma göstereyim de haline şükretsin. Küçük banyoda tohum çimlendiriyorum diye başımın etini yiyordu.
Sn. TCM size de hak veriyorum eşinize de, biz hanımlar biraz titiz olduğumuz için evin düzeni bozulmasını istemiyoruz ama bir yandan da düşünsenize, misler gibi kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz taze, ilaçsız, hormonsuz ürünleri sağlıklı bir şekilde tükettiğimizi, bir tanecik tohumu aylarca yetiştirmek için nasıl uğraşıyoruz, nelere katlanıyoruz.

Ben de evimin düzeninin bozulmasını istemem ama, ah ah kıyamıyorum işte söz konusu yetişmiş bir bitki olunca baskın çıkıyor işte birazcık sabır diyorum, 2 ay diyorum, site boşaldı herkesler kışlıklarına döndü gelen giden yok diyorum

O yüzden bence hanımınız da biraz size anlayış göstersin diyorum, sonuçta kafanızın etini yiyeceğine, yetiştirdiğiniz taze mi taze, lezzetli mi lezzetli, organik mi organik ürünleri yesin dermişim şimdi hanımınızın bana nasıl kızdığını, neler dediğini duyar gibi oldum ama nasılsa ben uzaktayım, duymuyorum

Bu arada bitkilerimin bir kısmı sıkış tepiş mutfak penceresinin önünde kışı geçirecek olanlar.

Perde arkasından görünüşleri
Name:  DSCF8382.jpg
Views: 466
Size:  45.0 KB

Perde açıldıktan sonra...
Name:  DSCF8384.jpg
Views: 499
Size:  37.7 KB

Kat çıkarak iki sıra halinde...
Name:  DSCF8383.jpg
Views: 535
Size:  38.4 KB

Bunlarda Hanımınıza gitsin, bize kızmasın diye gönlünü alalım.
Name:  DSCF8385.jpg
Views: 483
Size:  50.5 KB

Name:  DSCF8386.jpg
Views: 467
Size:  32.2 KB

Saygılar Sn. TCM

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön