Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Ablam öyle koskoca bahçede üç beş çiçeği var . (Kim uğraşcak onlarla )diyor. Biraz fazla titiz. Çiçekleri çok güzel. Hiç bakımda yapmaz.
Siyah çerçevi anlamadım ablacım  Bende öyle gözükmüyor. Acaba çoklu fotoğraf eklediğim için mi oluyordu, farkında değilim. Program değişti, laptopum değişince. Bir ayı geçmiştir o da. Yeni mi düzeldi  .Anlamadım gerçekten 
|
Zaten bakımı yapılmayan çiçekler çok daha güzel oluyor. Bizler üzerine titredikçe gözüne çöp batıyor, ablan kendine göre haklı bence.
Çizgili çerçeveye gelince şöyle izah edeyim, 54. sayfanda 1597. mesajında 3. fotoğraf taki gibi demek istemiştim.
Sonra ilk sayfalarına baktım bir iki yerde görebildim. Belki de yanılıyor da olabilirim ya da programın değiştiğinde değişmiş olabilir mi bilemedim, aklıma takılmış işte, takılacak bir şey bulamamış aklım
Ben o çizgilere çok takıntılıyım, ilk zamanlar ben de bilemiyordum ilk fotoğraflarım hep çizgilerin içinde olurdu, kendime kızıyordum neden böyle oluyor diye, sonra çözdüm olayı
Bu gün hangi gözlerimle baktıysam ablanın menekşelerine fotoğraf çok güzel göründü gözüme ondan olsa gerek o takıntı