Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Hoyalarda çok güzel, gönül vermeyecek gibi değil .Ablamda bazen aldığı kıyafetlerini bana verir( hepsi marka, başkasınada vermek istemez). Ben güzel konbinleyip giyince, benim üzerimde görünce geri gelip alıyor  . Komşunun tavuğu kaz görünür misali  .
Ne güzel süpriz olmuş. Sizlere gıptayla bakmaktayım. Ben normal kalanchoeleri yeni öğrendim  . Kalanchoeler eğer aynı özellikleri taşıyorsa ablacım. Saksını değiştirdim çiçekliyken. İlk önce biraz döktü çiçeklerini, şimdi yeniden çiçeklendi. Donmasından iyidir. Bozulurlarsa diye küpeliler çok güzel olmuştu içeriye almakta geciktim. Baya soğuk vurmuş. Bakalım toparlanabilecekler mi. Sevgilerimle.
|
Çok haklısın sevgili aleydi, dediğin gibi komşunun tavuğu kaz gibi görünüyormuş, oh ne güzel hem veriyorlar hem de geri isterim ne alâ muallâ,
ne yapalım biz de onları öyle seveceğiz, verilen şey geri verilmezmiş

bir bardak su içiversinler.
Kalanchoelerden şu hepimizin bildiği bir iki tane bende de var, onların dışında başka türlerini ben de yeni yeni öğreniyorum, 2 tane daha var değişik türden onlar da tomurcukta en kısa zamanda onları da görüntülerim, ben de merak ediyorum nasıl açacaklar.
Küpelilere gelince ben küpeli hiç yetiştiremiyorum nedense yaşatamıyorum, bir tane inci küpeli edinmiştim belki yaşatabilirim diye ama onu da öldürdüm.
Umarım sizin kiler fazla zarar görmemişlerdir, belkide dışarıdan içeriye aldığın için biraz tepki göstermiştir, inşallah yerine alışır ve düzelir diyorum. Sevgilerimle