View Single Post
Eski 11-12-2015, 19:26   #1362
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Bu yıldızlar dikkatimi çekiyor,oyladığım oluyor.Bir kişi basınca mı değişiyor.yoksa bir ortalama mı alınıyor,bunu merak ediyorum.Söz açılmışken sorayım dedim.Sizinkine gelince zaten beşlik.
Bir ortalama alınıyor. Benim hep beş yıldızdı ama birileri başarısız bulmuş olacak ki, düşük yıldız verince ortalama düşmüş ve dört yıldıza inmişim. Şaşırdım doğrusu. Hoş öyle bir kaygım da yok ama bitkilerimin güzel olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Arkadaşım sen takma böyle şeyleri ya, beğenmeyen küçük oğluna almayıversin

Kaldı ki bence senin bitkilerin çok güzel ve bakımlı, yani sadece sana güzel görünmüyorlar emin ol

Kendi adıma söyleyeyim, aslen kır çiçeği olan nakkaş sarmaşığım bile benim gözümde dünyanın en kıymetlilerinden... İnsan çimen yetiştirse bile onu seviyor haliyle, ne de olsa çocuklarımız onlar. Hem kirpi bile yavrusunu 'pamuğum' diyerek severmiş, biz çiçeklerimizi sevmişiz-beğenmişiz çok mu?

O beğenmemiş görünenler eminim kıskanıyorlardır, bırak çatlasınlar
O küçük oğul bitki ve hayvan sever değilse, doğa dostu değilse ben de varmam zaten alacak olsa bile

Çok ota özenle bakıp gübreler, enzimler vermişliğim vardır, ya çiçekse diye.

Kimseyi kıskanmam ben, kıskanmasın kimse de. Kendi çapımda mütevazı bitkilerim var. Onlarla mutluyum. Gönül çok daha güzellerini arzu eder elbette ama, gücümüz buna yetiyor, şükür bu kadarına.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi duy-gu Mesajı Göster
Benden size 5yıldız El birliği ile ratinginizi düzeltiriz endişe etmeyin
Çiçeklerinizin hepsi çok güzel, güle güle büyütün, güzel günlerde...
Derdim yıldız değil ama üzülmüştüm için için. Çok teşekkür ederim.

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön