View Single Post
Eski 07-12-2015, 21:56   #227
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Teşekkürler arkadaşlar, benimle birlikte heyecanlandığınızı/sevindiğinizi hissedebiliyorum ve bu çok hoşuma gidiyor. Yüzümde açan gülleri bile görebilmişsiniz, ne mutlu bana

Sevgili sevgihoca, inşallah yarından itibaren daha ayrıntılı paylaşımlar yapacağım. Penceremi güzelleştirdiler şimdiden

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili A_NOMAD, şu İstanbul kargolarını anlayamıyorum, dün erken saatte ulaştı, dağıtıma çıkarmaları 1,5 günü buldu. Bir de adreste bulunamadı yazmazlar mı, çok sinir.

Menekşeler epey hırpalanmış ama çabuk toparlanırlar, hele fitilli sulama ile devam ederlerse çabuk çabuk açarlar. Toprakta devam edecekseniz çok küçük saksı öneririm. Bu, çok sayıda menekşeyi kök çürümesinden kaybetmiş birinin tavsiyesidir.

Güle güle, güzel günlerde büyütmeniz dileklerimle... Sevgiler...
Sanırım hafta sonuna denk gelince işgüzarlık yaptılar, o nedenle bu gecikmeyi yaşadık. Evden çıkmadığım, hatta pencerelerde yollarını beklediğim halde adreste bulunamadı yazmalarına deli oldum ben de ama olsun, şükür ki artık geldiler ve biraz hırpalanmış olsalar da iyi durumdalar.

Menekşelere fitilli sulama ile devam etmek niyetindeyim, hazır fitilleri de üzerindeyken onları alıştıkları sistemden mahrum bırakmak olmaz. Bir menekşe acemisi olarak kıymetli tavsiyenizin başımın üstünde yeri var

Tekrar teşekkürler ve sevgiler...

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön